AsiaVision2017.12.01.-től dalválasztás
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

 

ELÉRKEZTÜNK A JÁTÉK AZON PONTJÁHOZ AMIT MINDENKI - VAGY LEGALÁBBIS ÉN - A LEGJOBBAN VÁRT. :D

LÁSSUK HÁT MELYIK DAL LETT AZ ELSŐ (A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT EZÚTTAL MAGYARUL) ÁZSIAVÍZIÓ GYŐZTESE!

 


 

TOP 10

 


LÁSSUK MELYIK DAL HOL VÉGZETT!

I
I
I
I
I
I
V

 


 

57 PONT

A DALNAK ALAPVETŐEN 69 PONTJA LENNE (ÉS A 7. HELYEN VÉGZETT VOLNA), DE MIVEL A JÁTÉKOS AKI INDÍTOTTA A DALT NEM SZAVAZOTT, ÍGY MEGKAPTA A 12 PONT LEVONÁST.


 

59 PONT

A DALNAK ALAPVETŐEN 79 PONTJA LENNE (ÉS AZ 5. HELYEN VÉGZETT VOLNA), DE MIVEL A JÁTÉKOS AKI NEVEZTE A KÖZÉPDÖNTŐBEN ELHIBÁZTA A PONTOZÁST (ÉN PEDIG EZT NEM VETTEM ÉSZRE), ÍGY MOST KAPTA MEG A 20 PONT LEVONÁST - AMI SZERINTEM MÉG MINDIG JOBB, MINTHA KIZÁRTAM VOLNA A VERSENYBŐL.


 

61 PONT

EZ A DAL ALAPVETŐEN A 11. HELYEN VÉGZETT VOLNA, DE "HÁLA" A SOK PONTLEVONÁSNAK VÉGÜL ITT KÖTÖTT KI - VALAKINEK AZÉRT CSAK JÓL JÖTT AZ A SOK HIBAPONT. :D


 

65 PONT

SZINTÉN EGY SZERENCSÉS DALRÓL VAN SZÓ. ALAPVETŐEN CSAK A 10. HELYEN VÉGZETT VOLNA, DE NEKI IS SZERENCSÉT HOZOTT A SOK HIBAPONT.


 

71 PONT

A KÜLSŐS SZAVAZÓ MIATT KAPOTT 1 PONT LEVONÁST, A HIBAPONTOKNAK KÖSZÖNHETŐEN VISZONT EZ A DAL IS ELŐRE UGROTT EGY HELYET.


 

JÖJJÖN A TOP 5!

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


 

74 PONT

A PONTLEVONÁSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN EZ A DAL IS ELŐRÉBB VÉGZETT EGY HELLYEL.


 

88 PONT

AZ EGYETLEN OLYAN DAL A TOP 10-BEN AMIT SEMMILYEN MÓDON SEM BEFOLYÁSOLTAK A PONTLEVONÁSOK.


ÉS MOST JÖJJENEK A DOBOGÓSOK!

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


117 PONTTAL (AMI ALAPVETŐEN 123, CSAK HÁT UGYE AZ A BIZONYOS KÜLSŐS)

BRONZÉRMES LETT:


 

AKI JÓ MATEKBÓL AZ MÁR TUDJA, HOGY CSAK 2 DAL MARADT HÁTRA. :D

DE VAJON MELYIK LETT A GYŐZTES?

 


 

EXO - CALL ME BABY  / DÉL-KOREA

VAGY

ONE OK ROCK - MIGHTY LONG FALL / JAPÁN

 


 

A PONTSZÁMOK 119 ÉS 128!

 


LÁSSUK HÁT MELYIK DAL NYERTE A VERSENYT!

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

V


 

GRATULÁLOK A GYŐZTESNEK - ÉS TERMÉSZETESEN A TÖBBI VERSENYZŐNEK IS! KÖSZÖNÖM, HOGY RÉSZTVETTETEK AZ ELSŐ ÁZSIAVÍZIÓN, REMÉLEM LEGKÖZELEBB IS "TALÁLKOZUNK" MAJD. :)

 

A GYŐZTES HAMAROSAN KAP MAJD TŐLEM EGY E-MAILT.

 


 

119 ÉS 128 PONTTAL AZ ELSŐ KÉT HELYEZETT!

 

A KÜLSŐS MIATT EZEK A DALOK IS KAPTAK PONTLEVONÁST. A MÁSODIK HELYEN LÉVŐ DAL ALAPVETŐEN 124, MÍG A GYŐZTES DAL 131 PONTTAL BÜSZKÉLKEDHETNE.

 

 ÉS  TALÁLKOZUNK LEGKÖZELEBB! 

 

A 2018-as versenyre november 30-ig lehet jelentkezni.

Ha valakinek kérdése van, az az alábbi email címen elér: asiavision@gmail.hu


Társoldalak / Játékosok oldalai:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!